Kötéltánc

Feldmár szerint létezik szabadság és szerelem együtt – és szerinted?

Vannak könyvek amelyek egyszerűen megtalálnak akár egy új ismerős, egy éppen nekünk való élethelyzet, egy új feladat vagy éppen egy jókor érkező tanács. Így talált rám Feldmár András Szabadság, szerelem című könyve is, amely átsegít a mostani élethelyzetem legnehezebb pontjain és egyszerű, személyes hangú sorai léleksimogató és egyben fejre koppantó ébresztő terápiaként visznek tovább minden… Tovább »

Mi történik, ha lekerül a rózsaszín napszemüveg…?

  Ismered Te is, ugye…? Az a bizonyos első másfél év, a biológiailag is aláírt és tudományosan is igazolt 18 hónap, amely minden kapcsolat csodája, lelke, és motorja a következő hosszú évekre. Amikor sziporkák és szikrák pattognak, amikor csak őt látod, amikor a jövőképed olyan tiszta, mint egy ezredjére levezetett másodfokú egyenlet, amit kisujjból kirázol,… Tovább »

Filmterápia szakítás után – 5+1 film, amitől rögtön jobban leszel

Szakítás után az ember lánya/fia legszívesebben hetekig csak heverne az ágyban, magasról tenne rá, hogy mi van a világban, a hírekben, a munkahelyén és úgy egyáltalán, az ajtón kívül. Azonban, aki gyereket nevel, lakást tart fent, meg egyébként is, nem szeretne nyakig merülni az önsajnálat posványában, annak íme egy kis instant megoldás, amely segítségével akár… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!