Kötéltánc

A törölközőt bedobni tilos! (?)

Van egy kedvenc törölközőm, a nagyimtól kaptam még kislányként. Fehér, puha, bolyhos, piros csíkokkal tarkított, és nagyon szeretem. Mama mindig mondogatta: “ez a kelengyéd első darabja.” Persze, fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent, később meg csak vihogtam rajta , hogy: “na persze, nem lesz nekem férjem, kell is az, púpnak a hátamra.”   Azóta,… Tovább »

Fagyi-és pasikörkép

  A rosszul sikerült séta után úgy döntöttem, itt a nyár, hát inkább fagyizom. A fagyizó neve, ahová betértem néhány napja, Xytarskereso.hu, patinás, jó hírű hely, szép kirakat, széles kínálat, igazán vonzó látvány a szemnek, nem is túl drága, tegyünk egy próbát! Hm. Azt hiszem, erre a helyzetre mondják azt, hogy tanít. Arra, hogy mit… Tovább »

Feldmár szerint létezik szabadság és szerelem együtt – és szerinted?

Vannak könyvek amelyek egyszerűen megtalálnak akár egy új ismerős, egy éppen nekünk való élethelyzet, egy új feladat vagy éppen egy jókor érkező tanács. Így talált rám Feldmár András Szabadság, szerelem című könyve is, amely átsegít a mostani élethelyzetem legnehezebb pontjain és egyszerű, személyes hangú sorai léleksimogató és egyben fejre koppantó ébresztő terápiaként visznek tovább minden… Tovább »

Nap-energia – Hogyan kövesd az univerzum törvényét a párkapcsolatodban?

Ha már beszéltünk a napszemüvegről, akkor beszéljünk kicsit azokról a fényekről is amelyek miatt feltesszük azt a bizonyos szép rózsaszín napszemüveget… Amikor egy kapcsolat energiaszintjét nézegetjük, mindig érdemes a férfit alapként tekinteni. Nem vagyok konzervatív, sem őskori nő, mégis azt vallom, hogy az energia, a fény, amely a kapcsolat naprendszerét fényesíti, amely az élet egyik… Tovább »

Mi történik, ha lekerül a rózsaszín napszemüveg…?

  Ismered Te is, ugye…? Az a bizonyos első másfél év, a biológiailag is aláírt és tudományosan is igazolt 18 hónap, amely minden kapcsolat csodája, lelke, és motorja a következő hosszú évekre. Amikor sziporkák és szikrák pattognak, amikor csak őt látod, amikor a jövőképed olyan tiszta, mint egy ezredjére levezetett másodfokú egyenlet, amit kisujjból kirázol,… Tovább »

Rózsaszín szilánkok

  Még hat a méreg. Néhány napig eltart még a tegnapi fekete leves hatása. De most már  jobb, mert tudom uralni. Tudom keretek és korlátok közé tenni. Tudom, hogy még néhány órán át gyomorgörcs lesz, és fejfájás, ismét teljesen bedurran az orrom a stressztől, úgyhogy kelleni fog zsebkendő és orrspray éjszakára, és rengeteg tiszta víz… Tovább »

Lelki érés folyamatban – cserébe zéró párkapcsolat…?!

Kezdek kicsit pipa lenni és értetlen, kedves Univerzum… De komolyan. Hogy van az, hogy körbenézek, látok egy rakás nőt, akik dolgoznak magukon, lelki és fizikai értelemben egyaránt: edzés, terápia, kineziológus, önképzés, kreatív hobbi, önkifejezés, szuper munka, élvezi az életet, nem ragad bele játszmákba, jóban van magával – pasik terén mégis zéró az “eredmény”. Ezzel szemben… Tovább »

Ezt tedd szakítás után, hogy személyiséged valóban fejlődjön – Csernus doktor tanácsa

Elég friss még az élmény, némiképp még feldolgozás alatt, hiszen csak pár hete történt a különköltözés, de most már ki tudom jelenteni, hogy egyrészt túlélem, másrészt, hogy tanultam belőle, harmadrészt, hogy utólag szuper megerősítést kaptam arról, hogy jól csináltam úgy, ahogyan csináltam. Méghozzá Magyarország egyik legjobb pszichiátere, maga Csernus doktor jelentette ezt ki – no,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!