Kötéltánc

Fagyi-és pasikörkép

  A rosszul sikerült séta után úgy döntöttem, itt a nyár, hát inkább fagyizom. A fagyizó neve, ahová betértem néhány napja, Xytarskereso.hu, patinás, jó hírű hely, szép kirakat, széles kínálat, igazán vonzó látvány a szemnek, nem is túl drága, tegyünk egy próbát! Hm. Azt hiszem, erre a helyzetre mondják azt, hogy tanít. Arra, hogy mit… Tovább »

Makulátlan lélek – Steril párkapcsolat…

A napokban randiztam. Újra, igen. Egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg, és hosszú hetekig tartó chat- és telefonbeszélgetések után jutottunk el az első találkozóig, amelyet mindkettőnk legnagyobb sajnálatára nem fog követni második randi, pláne párkapcsolat és szerelem. Két nagy tanulságot mindenképpen levonhattunk azonban: egyrészt azt, hogy főben járó bűn hat hétig csak chatelni és nem… Tovább »

Feldmár szerint létezik szabadság és szerelem együtt – és szerinted?

Vannak könyvek amelyek egyszerűen megtalálnak akár egy új ismerős, egy éppen nekünk való élethelyzet, egy új feladat vagy éppen egy jókor érkező tanács. Így talált rám Feldmár András Szabadság, szerelem című könyve is, amely átsegít a mostani élethelyzetem legnehezebb pontjain és egyszerű, személyes hangú sorai léleksimogató és egyben fejre koppantó ébresztő terápiaként visznek tovább minden… Tovább »

Nap-energia – Hogyan kövesd az univerzum törvényét a párkapcsolatodban?

Ha már beszéltünk a napszemüvegről, akkor beszéljünk kicsit azokról a fényekről is amelyek miatt feltesszük azt a bizonyos szép rózsaszín napszemüveget… Amikor egy kapcsolat energiaszintjét nézegetjük, mindig érdemes a férfit alapként tekinteni. Nem vagyok konzervatív, sem őskori nő, mégis azt vallom, hogy az energia, a fény, amely a kapcsolat naprendszerét fényesíti, amely az élet egyik… Tovább »

Lelki érés folyamatban – cserébe zéró párkapcsolat…?!

Kezdek kicsit pipa lenni és értetlen, kedves Univerzum… De komolyan. Hogy van az, hogy körbenézek, látok egy rakás nőt, akik dolgoznak magukon, lelki és fizikai értelemben egyaránt: edzés, terápia, kineziológus, önképzés, kreatív hobbi, önkifejezés, szuper munka, élvezi az életet, nem ragad bele játszmákba, jóban van magával – pasik terén mégis zéró az “eredmény”. Ezzel szemben… Tovább »

Így találd meg az igazit! – 7 tanács nőknek egy igazi férfitől

  Párkeresés – Hol, mikor, kivel, hogyan ismerkedjek 30 felett, gyerekkel, munka és számos elfoglaltság mellett? Ezer éve nem randiztam, sőt, valójában, úgy igazán talán soha. Fogalmam sincs a női rafinériákról és bódító praktikákról, pedig biztosan lehet valami titok… Nem végzet asszonya akarok lenni, bár, franc tudja, jobb lenne a femme fatale, mint ez a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!