Kötéltánc

Lelki érés folyamatban – cserébe zéró párkapcsolat…?!

Kezdek kicsit pipa lenni és értetlen, kedves Univerzum… De komolyan. Hogy van az, hogy körbenézek, látok egy rakás nőt, akik dolgoznak magukon, lelki és fizikai értelemben egyaránt: edzés, terápia, kineziológus, önképzés, kreatív hobbi, önkifejezés, szuper munka, élvezi az életet, nem ragad bele játszmákba, jóban van magával – pasik terén mégis zéró az “eredmény”. Ezzel szemben… Tovább »

Az egyértelmű összefüggés a szerelem és a lengőajtó között

  Érdekes élményben volt ma részem, mondhatni, nem mindennapi találkozás és beszélgetés történt ma – erről majd egy másik posztban részletesebben – amely részeként egy sétát is tettünk, és ahogy kiléptünk a lépcsőházból a kapu felé vezető lengőajtón, újdonsült barátnőm és a Csemete előtt is megtartottam a lengőajtót, hogy kiléphessenek az előtérbe. Akkor eszembe jutott… Tovább »

Virágot Algernonnak – 1 színdarab, 2 szívbemarkoló pillanat

Imádom a színházat. Érezni a darabot, a színészek feszültségét, a cselekmény kibontakozásának ritmusa és fázisai izgalmas két órákra teljesen lekötik a figyelmemet, és képes vagyok tökéletesen eggyé válni az adott darabbal. Élvezem, ahogy magába szippant a történet saját világa, de legjobban azt imádom, ha úgy is állok fel a taps után a székből, hogy egy-egy… Tovább »

Ezt tedd szakítás után, hogy személyiséged valóban fejlődjön – Csernus doktor tanácsa

Elég friss még az élmény, némiképp még feldolgozás alatt, hiszen csak pár hete történt a különköltözés, de most már ki tudom jelenteni, hogy egyrészt túlélem, másrészt, hogy tanultam belőle, harmadrészt, hogy utólag szuper megerősítést kaptam arról, hogy jól csináltam úgy, ahogyan csináltam. Méghozzá Magyarország egyik legjobb pszichiátere, maga Csernus doktor jelentette ezt ki – no,… Tovább »

Honnan tudod, hogy hazudik?

  Bizonytalannak, gyanakvónak érzed magad a párod viselkedése miatt? Elejtett félmondatok miatt egész éjszakákon keresztül kombinálsz, és keresed a magyarázatot furcsa helyzetekre…? Nyilván nem akarsz saját magad konfliktust generálni, de mégis honnan tudhatod, hogy hazudik vagy őszinte hozzád? – Ezúttal saját tapasztalatokon alapuló útmutató következik. Sok fölösleges időbe, és rengeteg fájó élménybe került ez a… Tovább »

Így találd meg az igazit! – 7 tanács nőknek egy igazi férfitől

  Párkeresés – Hol, mikor, kivel, hogyan ismerkedjek 30 felett, gyerekkel, munka és számos elfoglaltság mellett? Ezer éve nem randiztam, sőt, valójában, úgy igazán talán soha. Fogalmam sincs a női rafinériákról és bódító praktikákról, pedig biztosan lehet valami titok… Nem végzet asszonya akarok lenni, bár, franc tudja, jobb lenne a femme fatale, mint ez a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!