Kötéltánc

A kedvenc ékszerem

Nézegettem az ékszeres polcomat a minap. Mennyi porosodó, sosem hordott gyűrű, nyaklánc, fülbevaló… Pedig volt idő, amikor valódi ékszermániás voltam! Nyaklánc, karperec, bokalánc, mellettük pedig a gyűrűim is állandóan hordott ékszerek voltak, még fürdéshez vagy tornához sem vettem le őket. Hogy is volt a történetük…? Az egyiket a szüleimtől kaptam, a másikat az Elsőtől. Egy csodaszép,… Tovább »

Fagyi-és pasikörkép

  A rosszul sikerült séta után úgy döntöttem, itt a nyár, hát inkább fagyizom. A fagyizó neve, ahová betértem néhány napja, Xytarskereso.hu, patinás, jó hírű hely, szép kirakat, széles kínálat, igazán vonzó látvány a szemnek, nem is túl drága, tegyünk egy próbát! Hm. Azt hiszem, erre a helyzetre mondják azt, hogy tanít. Arra, hogy mit… Tovább »

Feldmár szerint létezik szabadság és szerelem együtt – és szerinted?

Vannak könyvek amelyek egyszerűen megtalálnak akár egy új ismerős, egy éppen nekünk való élethelyzet, egy új feladat vagy éppen egy jókor érkező tanács. Így talált rám Feldmár András Szabadság, szerelem című könyve is, amely átsegít a mostani élethelyzetem legnehezebb pontjain és egyszerű, személyes hangú sorai léleksimogató és egyben fejre koppantó ébresztő terápiaként visznek tovább minden… Tovább »

Nap-energia – Hogyan kövesd az univerzum törvényét a párkapcsolatodban?

Ha már beszéltünk a napszemüvegről, akkor beszéljünk kicsit azokról a fényekről is amelyek miatt feltesszük azt a bizonyos szép rózsaszín napszemüveget… Amikor egy kapcsolat energiaszintjét nézegetjük, mindig érdemes a férfit alapként tekinteni. Nem vagyok konzervatív, sem őskori nő, mégis azt vallom, hogy az energia, a fény, amely a kapcsolat naprendszerét fényesíti, amely az élet egyik… Tovább »

Mi történik, ha lekerül a rózsaszín napszemüveg…?

  Ismered Te is, ugye…? Az a bizonyos első másfél év, a biológiailag is aláírt és tudományosan is igazolt 18 hónap, amely minden kapcsolat csodája, lelke, és motorja a következő hosszú évekre. Amikor sziporkák és szikrák pattognak, amikor csak őt látod, amikor a jövőképed olyan tiszta, mint egy ezredjére levezetett másodfokú egyenlet, amit kisujjból kirázol,… Tovább »

Hétköznapi csodáim – 10 erőt adó élmény a szürke hétköznapokon

Vannak napok, amikor csak úgy konfettiként záporozik ránk a sok kicsi boldogságszikra, máskor tengeri hullámként önt el bennünket egy-egy élmény, szinte levegőt sem kapunk, egyszerre nevetünk és sírunk az érzelmi cunamitól – és megint máskor csupán morzsák vannak, egy-egy élmények, amelyekből táplálkozhatunk a következő napokban. Mindig jön nehezebb időszak és szebb periódus is, már megtanultam,… Tovább »

Így sminkel ki a négy évszak egész évben

Nőcis csaj vagyok – szoknyában járok, csinosan öltözködöm, ügyelek a hajamra, kiegészítőim harmonizálnak egymással, ápolt vagyok, vékony, szóval egy hiú majom odafigyelek a külsőmre. Ám a sminkelés valahogy nem az én világom. Lehet ez azért is, mert nincs nagy kézügyességem, sem rutinom benne, emellett az eszméletlenül nagy szám és a folyton mosolygó-ráncolódó szemem maguktól ledobnak minden kenceficét…… Tovább »

Rúzs, az ezerarcú szépségtrükk

Az a kis praktika, az a kis plusz! Női rafinéria, álcázás vagy átverés? Annál sokkal többnek érzem, és bár viszonylag ritkán használom, mégis számos előnyét ismerem. Íme a számomra legfontosabb öt jellemző!  1. A rúzs, mint a csábítás eszköze Egyértelmű, és mindenki által ismert funkció. Kis szempillaspirál, egy cicás tusvonal és vonzó, piros ajkak –… Tovább »

#2 – Mosoly

    Nehéz téma. Azért is, mert nem tudok írni róla, amit meg első gondolatként írhatnék, azt nem lehet – vagyhát… nem akarom. De talán van, ami megosztható, és akár kép nélkül is megállja helyét az Insta-kihívás második napján! Van-e most mosoly? És ha igen, akkor milyen…? Megnéztem ma reggel, és furcsa felfedezésre jutottam… Két… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!