Kötéltánc

Makulátlan lélek – Steril párkapcsolat…

A napokban randiztam. Újra, igen. Egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg, és hosszú hetekig tartó chat- és telefonbeszélgetések után jutottunk el az első találkozóig, amelyet mindkettőnk legnagyobb sajnálatára nem fog követni második randi, pláne párkapcsolat és szerelem. Két nagy tanulságot mindenképpen levonhattunk azonban: egyrészt azt, hogy főben járó bűn hat hétig csak chatelni és nem… Tovább »

Feldmár szerint létezik szabadság és szerelem együtt – és szerinted?

Vannak könyvek amelyek egyszerűen megtalálnak akár egy új ismerős, egy éppen nekünk való élethelyzet, egy új feladat vagy éppen egy jókor érkező tanács. Így talált rám Feldmár András Szabadság, szerelem című könyve is, amely átsegít a mostani élethelyzetem legnehezebb pontjain és egyszerű, személyes hangú sorai léleksimogató és egyben fejre koppantó ébresztő terápiaként visznek tovább minden… Tovább »

Saját magammal vagyok azonos és azonosítható

  Egy szakítás sok dolgot tesz az életünkben… Visz és hoz. Viszi a régit, az exet, az egykori szerelmet, a hatalmas lángolást, a veszekedéseket, a nevetését, az illatát, a haragját, a számonkérését, a vitákat, a tüskéket, a békülés nélküli elalvásokat, a ki nem beszélt sértéseket, a ruháit, a fényképeket, a közösen hallgatott dalokat, a kocsit,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!